БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

TMNT Костенурки нинджа Пълен хаос 6 фигури на пътешествие

Марка
TMNT Mutant Mayhem
SKU
185569
Ном. №
83477
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Тези костенурки нинджа мутанти няма да приемат никакви поръчки! Когато злите мутанти създават хаос в Ню Йорк, отборът трябва да раздаде справедливост! Леонардо, Донатело, Микеланджело, Рафаело и тяхната приятелка Ейприл О'Нийл пътуват до местопрестъплението и хващат Бибоп в крачка!  Когато Бибоп се предава, те го качват в пица вана, за да го накарат да плати цената!

  • Този комплект от 6 мутантни костенурки нинджа Ooze Cruisin включва Леонардо, Донатело, Микеланджело, Рафаел, Бибоп и ексклузивна фигурка на Ейприл О'Нийл!
  • Всички фигури на мутантни костенурки нинджа варират във височина от 10-11 см. и са с автентични детайлни и декорации, както се вижда в хитовия филм.
  • Всяка фигура е напълно артикулирана за забавни, изпълнени с екшън пози и се предлага с характерните за тях оръжия и аксесоари, готови за битка!

 

Характеристики
Серия TMNT
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.