БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

THULE – нова марка детски колички в Хиполенд

 

THULE – нова марка детски колички в Хиполенд

 

Thule Group е шведска компания за производство на висококачествени продукти за транспорт, спорт и различни дейности на открито, които се продават успешно в 136 страни по света. Основана през 1942 г. в Хилерсторп, южна Швеция от семейство Тулин, когато Ерик Тулин, любител на природата, поставя името Thule върху риболовно оборудване, което проектира и започва да продава на рибарите от Скандинавия. Не след дълго той добавя и други практични неща към портфолиото. 

Thule е най-известната от марките, които съставляват групата. Продуктовата линия Thule включва всичко - от багажници за кола, багажници за велосипеди, детски колички до чанти за лаптопи и камери, калъфи за таблети и мобилни телефони, раници, багаж и палатки. Днес Thule Group е публично регистрирана компания и световен лидер в продуктите, които улесняват хората да носят всичко, което им трябва за придвижване и спорт на открито – сигурно, безопасно и със стил. Интелигентни решения, безопасни и лесни за използване, за всички привърженици на активния начин на живот.

Чрез иновативни висококачествени продукти, произведени отговорно, които вдъхновяват хората да живеят активен живот на открито, Thule допринася за опазването на природата и за по-устойчив свят с постоянно намаляване на въздействието си върху климата и околната среда. Защото това е бизнесът им сега и в бъдеще: потребителите, клиентите и служителите да могат да се наслаждават на активен живот на открито – днес и утре. Продуктите, които издържат по-дълго, са по-добри за околната среда. Затова интелигентните, висококачествени технически решения с усъвършенстван продуктов дизайн са основата на усилията за устойчивост на Thule. 



  • През 2014г. компанията разширява портфолиото си, въвеждайки продуктовата линия  Active with Kids/Активни с децата си/ и за първи път предлага на потребителите си детски колички  - Thule Glide и Thule Urban Glide. Три години по-късно е представена и Thule Sleek - изцяло нова количка с четири колела за градски изследователи.
  • През 2019г. на пазара се появява и триколесната градска количка Thule Spring, показана за първи път на панаирите Kind+Jugend в Кьолн, Германия и ABC Kids Show в Лас Вегас, САЩ. През следващата година този модел получава престижната награда за дизайн IF Gold Award.
  • През 2021г. Thule разширява продуктовата категория Active with Kids с новата количка Thule Shine, за който модел отново печели награда за дизайн от Red Dot Design Awards.
  • През 2018г. Nationalmuseum (Шведският национален музей) включва количката Thule Urban Glide в своята колекция  „Изключителен шведски дизайн“.

 

Thule внася уникална и свежа перспектива в производството и дизайна на детската количка. Издръжлив, здрав и проектиран до съвършенство, дизайнът на уникалните модели вдъхва доверие, надеждност и удобство. Количките с марка Thule са произведени с мисъл за дълголетие, те „растат“ със семейството чрез безпроблемно интегриране на нови компоненти, докато детето се развива. Перфектните колички за активни градски родители.

Thule предлага безопасност, комфорт и стил. Независимо дали се движите по градските улици, пешеходни пътеки или просто се наслаждавате на един ден навън, колички Thule отговарят на най-високите стандарти за качество и ефективност. Здравината им ги прави подходящи за всякакви терени, както за града, така и сред природата, без това да е за сметка на удобството, комфорта и безопасността. Леки и компактни, с лесно сгъване с една ръка, маневрени, с количка Thule можете да се разхождате дори в тесни и многолюдни места, както и да я използвате на път или в градския транспорт.

Колички, които могат да се използват веднага след раждането на бебето и  да се да се адаптират, за да послужат и на растящо малко дете.

 

Мисията на Thule  е да улеснява воденето на активен живот на открито, а мотото им е "Active Life, Simplified”.

Разгледайте моделите тук: Thule

Назад към всички статии