БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Общи условия на играта „Европа играе! Играй и ти!“

1. За играта

Играта се организира и провежда от Хиполенд АД ЕИК 201917687, със седалище и адрес на управление област София, с. Казичене, ул. „Трети март“ 5 

 

2. Участие

Участието в Играта се извършва при спазване на настоящите  Общи условия.

 

3. Право на участие

Право на участие в Играта имат всички български граждани, навършили 18 г.  

 

4. Изключване на участници

Участието е възможно само от свое име и само с един отговор. Ако участвате няколко пъти или предоставите невярна информация при регистрацията, можете да бъдете изключени от Играта. В играта не могат да участват както служители на Хиполенд, така и техни деца, родители, братя, сестри и съпрузи.

 

5. Участие в Играта:

5.1.Участието в Играта не изисква покупка. 

5.2.За да участва в Играта, всеки участник трябва да се регистрира с имейл адрес и да даде отговор кой отбор, според него, ще спечели Европейското първенство по футбол 2024 г., като избере един от възможните отбори от менюто.  

 

6. Срок на играта

Играта стартира на 28.06.2024 г. в 18:00 часа и приключва на 8.07.2024 г. в 17:45 часа. Всички регистрации и отговори, получени след тази дата, няма да бъдат включени в тегленето на томболата за разпределение на наградите. 

 

7. Награди

Участието в Играта предоставя шанс за спечелването на една от следните награди:

  • 3 футболни топки ADIDAS PERFORMANCE Футболна топка в кутия Fussballliebe League със 100% TPU покритие, безшевна TSBE конструкция, бутилов мехур, лого UEFA EURO 24 и притежаваща FIFA Quality сертификат.
  • 3 Ваучера за подарък  за физическите магазини на Хиполенд, всеки  на стойност от 50 лв.

Общият награден фонд включва три футболни топки и три ваучера, печелившите участници са общо 6/шест/. 

 

8. Определяне и обявяване на печелившите

8.1. Печелившите ще бъдат определени измежду участниците, познали кой отбор е новият европейски шампион по футбол,  чрез теглене посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите и в присъствието на поне трима служители на Хиполенд АД . Тегленето ще се проведе на 16.07.2024 

8.2. След изтегляне на печелившите участници, техните имена ще бъдат обявени на www.hippoland.net/izberi-pobeditel-evropa. Всички спечелили ще бъдат уведомени писмено на предоставения имейл адрес най-късно до 19.07.2024 г.

8.3. Спечелилият ще разполага със срок от 5 /пет/ работни дни от получаване на уведомлението, за да потвърди участието си и да предостави адрес, на който да му бъде доставена наградата с куриерска пратка. Ако печелившият не осъществи обратна връзка в рамките на  5/пет/  работни дни от уведомяването, губи спечелената награда. 

8.4. Наградите ще бъдат  доставен до печелившите участници безплатно с куриер, в срок от 10 (десет) работни дни след потвърждение на адрес за доставка. Наградата се доставя на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на спечелилия участник, последният ще получи SMS или обаждане от куриерската фирма с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 (десет) работни дни. Непотърсената награда в този срок няма да бъде раздавана и ще бъде използвана в бъдещи промоции на марката. При получаване на наградата спечелилият участник трябва да попълни приемо-предавателен протокол в 2 екземпляра за удостоверяване получаване на наградата.

8.5. Наградата се връчва във вида, в който е обявена. Не може да се заменя с друга или да се предоставя паричната ѝ равностойност.

 

9. Промени в общите условия и прекратяване на Играта

Организаторът има неотменимото право във всеки един момент едностранно да променя настоящите общи условия. Промените се публикуват на www.hippoland.net и влизат в сила от датата на публикуването им, освен ако Организаторът изрично посочи друго.

 

10. Защита на личните данни 

10.1. С изразяване на съгласие с настоящите Общи условия се счита, че участникът е изразил съгласие предоставените от него данни да бъдат съхранявани и обработвани от „Хиполенд“ АД.

10.2. Всеки участник има право на достъп и корекция на личните си данни съгласно Закона за защита на личните данни.

10.3. „Хиполенд“ АД полага необходимата грижа за събирането, обработването и съхранението на личните данни на участниците да се извършва при стриктно спазване на разпоредбата на Закона за защита на личните данни.

10.4. „Хиполенд“ АД отговаря за защита на информацията на участниците, станала им известна по повод Играта „Европа играе! Играй и ти!, предмет на тези официални правила, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злоумишлени действия на трети лица.

10.5. „Хиполенд“ АД се задължава да не следи, редактира или разкрива никаква лична информация за участника или за участието му в играта и да не предоставя събраната информация на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

10.5.1. Е получил изричното съгласие на участника.

10.5.2. Информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са упълномощени да изискат и събират такава информация при спазване на законово установените процедури.

10.5.3. Информацията относно личните данни се предоставя на служители или подизпълнители на „Хиполенд“ АД за дейности, свързани с провеждане на играта.

10.5.4. Други, посочени в закона случаи.

10.6. „Хиполенд“ АД се задължава да предоставя на участника възможност чрез изпращане на известие на електронната поща да забрани предоставянето на изцяло или частично обработените лични данни, с цел да бъдат използвани за търговска информация, реклама или за пазарно проучване.

10.7. С участието си в Играта участниците се съгласяват техните лични данни да бъдат използвани напълно безплатно от „Хиполенд“ АД за целите на настоящата Игра. В това число да бъдат публикувани на сайта www.hippoland.net   имената на печелившите участници.

 

11. Други

Организаторът на Играта не носи отговорност пред трети лица, в случай че участниците нарушават посочените по-горе клаузи, както и в случай че с действията си накърняват техни права или законни интереси.

Назад към всички статии