БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Фигурките Funko POP! - в Хиполенд!

 

Фигурките Funko POP! - в Хиполенд!


Американската компания Funko е основана през 1998 г. от Майк Бекер с идеята да произвежда и продава колекционерски фигурки, известни като Funkos (или Funkz). Funko POP! фигурките са направени от винил и имат уникален дизайн, който ги отличава от другите Funkos. През годините Funko непрекъснато разширява линията си от лицензирани колекционерски фигурки, обхващайки целия спектър на съвременната поп култура, за да се утвърди като една от най-популярните компании за играчки в света.

Funko POP! фигурките се появяват през 2010 г. и оттогава досега са се наложили като една от най-популярните продуктови линии на компанията. Уникални и неповторими, колекционерските фигурки са произведени с официални лицензи на Warner Bros., Nickelodeon, MTV, NBCUniversal, Disney, Marvel Entertainment, Major League Baseball.

Funko POP! фигурките, с разнообразни лицензи както на продукции за деца, така и на филми, сериали и видеоигри за тийнейджъри и възрастни, са превъзходен подарък за всички със страст към колекционирането. Някои от моделите са с лимитиран тираж и тяхната колекционерска стойност расте с времето.

В невероятно богатата селекция ще откриете фигурки на любими герои от:

Funko е символ на качество и мания за колекционери от всички възрасти!

Обогати колекцията си, разгледай и избери тук: https://www.hippoland.net/funko

 

Назад към всички статии