БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Mario Растение Пираня 71426

Марка
LEGO
SKU
178988
129,00 лв.
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Пресъздайте растение пираня от света на Super Mario™ в стил LEGO®! Изградете врага, който „расте“ от тръба, и местете главата, устата, стеблото и листата, за да пресъздавате емблематични пози. Забавният модел ще изглежда страхотно, изложен на показ във вашия дом или офис. Внимавайте за включените монети. „За какво са те?“ – чуваме ви да питате. Постройте растението пираня и разберете!

Постройте детайлния модел от тухлички LEGO® на фигура на растение пираня от Super Mario™, което расте от тръба, и създайте страхотен експонат.

Отделете време, за да се потопите в строително предизвикателство с подвижната фигура на LEGO® Super Mario™ Растение пираня (71426). Пресъздайте отличителните черти на растението пираня и поставяйте в различни пози главата, устата, стеблото и листата му. Показано в тръба за конструиране, то е забавен експонат за вашия дом или офис. (Имайте предвид, че този модел няма функции за цифрова игра.) Забавен подарък за фенове Поглезете се или подарете колекционерския герой от LEGO Super Mario като подарък за рожден ден или празник на възрастни, които са фенове на Super Mario™. Има инструкции за построяване в кутията и в приложението LEGO Builder, така че дори начинаещите в строителството с LEGO могат да се отпуснат и да се насладят на всеки момент от творческия процес. Комплектът включва и 2 монети. Добре дошли във вашата зона Потърсете други висококачествени комплекти LEGO за възрастни от колекцията. Каквото и да е вашето увлечение, има завладяващ строителен проект, който ви очаква.

Подходящ за фенове над 18 год.

Брой части: 540

Характеристики
Серия LEGO Super Mario
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.