БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Mario Приключения с Peach – начална писта 71403

Марка
LEGO
SKU
156163
130,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Запознайте децата с интерактивната вселена на LEGO® Super Mario™ с този комплект „Приключения с Peach – начална писта (71403)“. Той включва фигура на LEGO® Peach™, която дава незабавни отговори чрез LCD екран и високоговорител. Фигурата на LEGO Peach може да бъде свързана с LEGO® Mario™ или LEGO® Luigi™ (допълнителните фигури не са включени) чрез Bluetooth, за да спечелите бонус монети за отборна работа. Плодово забавление Забавлявайте се с предизвикателства за даване на подаръци и изстрелване на топката лава, за да съборите Lemmy от кула. Печелете цифрови монети за това, че помагате на LEGO Peach да се люлее на люлката и за взаимодействия с Yellow Toad. Летящото блокче с ? също предлага награди. Червеният плод в този комплект за игра може да бъде „изяден“ от LEGO Peach, предизвиквайки щастливи реакции и спечелване на допълнителни монети. Той също така може да бъде подарен на Yellow Toad или друга интерактивна фигура (не е включена). Намерете стъпки за построяване в приложението LEGO Super Mario. Неограничено творчество Колекционерските начални писти и комплектите с допълнения LEGO Super Mario позволяват на децата да разширяват, да променят конструкцията и да създават уникални нива..

Подходящ за деца над 6 години. 

Брой части: 354

Характеристики
Серия LEGO Super Mario
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.