БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Последната битка 76261

Марка
LEGO
SKU
172325
230,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

LEGO® Marvel Последната битка на Спайдърмен (76261) пресъздава зрелищната битка от филма „Спайдърмен: Няма път към дома“ на Marvel Studios. Изпълнен с емблематични герои и екшън с хвърляне на паяжини, зашеметяващият комплект в чест на Спайдърмен ще завладее феновете на възраст над 10 години.

3 вселени в 1 играчка за конструиране
360-градусовият комплект включва невероятен асортимент от минифигури от LEGO Marvel, включително 3 версии на Спайдърмен: Симпатичният Спайдърмен от квартала (Тоби Магуайър), Невероятният Спайдърмен (Андрю Гарфийлд) и Спайдърмен (Том Холанд). Другите минифигури са Електро, доктор Стрейндж, Зеленият гоблин, Нед, Ем Джей и Док Ок. Включени са многобройни функции, за да се увеличат максимално възможностите за игра и излагане на показ, включително 3 опори за минифигури за екшън във въздуха, подвижен покрив, който разкрива ръката на Пясъчния човек, отваряща се задна част за достъп до портал и мека паяжина за обгръщане на минифигурите. За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират, да завъртат комплекти в 3D и да проследяват напредъка си с помощта на забавното, интуитивно приложение LEGO Builder.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.