БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Super Heroes Батман срещу Жокера 76224

Марка
LEGO
SKU
172324
106,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

С LEGO® DC Батмобил: Батман срещу Жокера – преследване (76224) екшънът със супергерои и емблематичният батмобил от 1989 г. са на разположение на децата на възраст над 8 години.

Приключения на колела с Батман
Комплектът за игра с батмобил вдъхва живот на цялата драма и вълнение от класическия филм от 1989 г. Повдигащият се покрив осигурява достъп до кабината на автомобила с място за минифигура на шофьорската седалка. Когато децата завъртят управлението отстрани на колата, 2 вградени бластера се издигат в позиция за стрелба. Елемент за пламък, прикрепен към ауспуха, се върти, докато батмобилът се движи, а отварящият се с обръщане багажник осигурява място за съхранение на включения батаранг, стрела от харпун и белезници. Има 2 минифигури – Батман и Жокера – плюс аксесоари, включително шлем и пелерина. За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират, да завъртат модели в 3D и да проследяват своя напредък с помощта на забавното, интуитивно приложение LEGO Builder.

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.