БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO STAR WARS Тантив IV™ 75376

Марка
LEGO
SKU
179677
169,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отдайте се на вълнението, което изпитахте, когато гледахте началната сцена на Star Wars: A New Hope, с модела за конструиране от тухлички LEGO® на космическия кораб Тантив IV. Почувствайте мощта на творческата си сила, докато улавяте незабавно разпознаваеми детайли на емблематичен космически кораб, видян за първи път, докато е преследван от разрушител. Поставете своето превозно средство от Star Wars™ върху стойката за конструиране и добавете табелката с името и тухличката за 25-ата годишнина на LEGO Star Wars, за да завършите впечатляващ експонат. Моделът за конструиране и показване е част от колекцията космически кораби LEGO Star Wars със среден размер. То е забавна изненада за вас или подарък за други фенове на Star Wars и колекционери на сувенири. Уникалният комплект LEGO Star Wars Тантив IV за възрастни предлага удовлетворяващо творческо строителство, което може да стане още по-забавно с приложението LEGO Builder. То ви позволява да мащабирате и завъртате вашите модели на екрана в 3D, да проследявате напредъка си и да записвате всичките си комплекти на едно място.

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.