БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO STAR WARS Дроидека 75381

Марка
LEGO
SKU
183203
139,00 лв.
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Постройте носталгичен експонат от Star Wars: The Phantom Menace със забавната фигура на Дроидека от тухлички. Движете ръцете на дроида разрушител напред и назад в пози за стрелба. Прикрепете краката по нов начин, за да създадете емблематичната форма на топка на Дроидека. Изложете на показ вашето творение до стойката с информационна табелка, тухличка за 25-ата годишнина на LEGO® Star Wars™ и малка фигура на дроида Дроидека от LEGO.

Конструирайте детайлен дроид разрушител Дроидека, който е забавен експонат, с творческия строителен комплект по случай 25-ата годишнина на LEGO® Star Wars™ за възрастни.

Отпразнувайте 25-ата годишнина на Star Wars: The Phantom Menace и комплектите LEGO® Star Wars™ с колекционерската фигура от LEGO на дроида Дроидека (75381). Фигурата на дроида разрушител от LEGO за конструиране в забавния комплект за показване за възрастни вдъхновява спомени от нашествието на Набу във фантастичното приключение от Star Wars: The Phantom Menace и Star Wars: The Clone Wars. Реалистичните детайли включват ръцете на Дроидека, които могат да се движат напред и назад в пози за стрелба, и можете да прикрепите краката по нов начин, за да го трансформирате в емблематичната форма на топка. За да се завърши един впечатляващ експонат, творческият строителен комплект също така има стойка с информационна табелка, тухличка за 25-ата годишнина на LEGO Star Wars и място за включената малка фигура от LEGO на Дроидека. Моделът за конструиране е част от колекция от комплекти LEGO Star Wars (продават се отделно), които предлагат релаксиращи дейности за възрастни. Предоставя се с инструкции „стъпка по стъпка“ и можете също така да използвате приложението LEGO Builder за инструменти за мащабиране, завъртане и визуализиране.

Подходящ за фенове над 18 год.

Брой части: 583

Характеристики
Серия LEGO Star Wars
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.