БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Ninjago Стихиен дракон срещу робот на Императрицата 71796

Марка
LEGO
SKU
170743
Ном. №
229,00 лв.
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на нинджи на възраст над 9 години могат да пресъздават епична битка от телевизионния сериал NINJAGO® Dragons Rising със „Стихиен дракон срещу робот на Императрицата (71796)“. Строителният комплект включва страховития дракон Джиро, който може да бъде надграден чрез добавяне на крила със златни остриета и оръдия от летящата машина, за да се изправи срещу подвижния златен робот на Императрицата и неговия голям меч. Отлични играчки за деца Впечатляващият комплект за игра включва 6 минифигури. Джей, Сора и Зейн се предоставят с по 2 златни катани, за да победят триото на лорд Рас с неговия чук, императрица Беатрикс с нейния меч на империята и имперски пазач с жезъл. Има и жълт елемент за драконска сила, за който героите да се бият, а децата могат да съберат още 4 в различни цветове и 4 златни драконови енергийни двигателя в други комплекти NINJAGO. Забавна дигитална среда за строителите на LEGO Приложението LEGO® Builder направлява вас и детето ви в лесно и интуитивно строително приключение. Мащабирайте и завъртайте 3D моделите, записвайте комплекти и проследявайте напредъка си.

Подходящ за деца над 9 години.
Брой части:1038

Характеристики
Серия LEGO Ninjago
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.