БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Minecraft Кутия за конструиране 21249

Марка
LEGO
SKU
172291
169,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

С LEGO® Minecraft® Кутия за конструиране 4.0 (21249) на разположение на играчите на Minecraft на възраст над 8 години са 2 изключителни комплекта за игра и възможности за безкрайно забавление и творческо конструиране.

Комплект Minecraft® „2 в 1“ и възможности за творчество
Комплектът за игра с безкрайни функции предлага 2 различни сценария, които децата да построят: речните кули, подобна на крепост структура, която може да се използва за защита срещу атака на зомби и Creeper™; или котешката къща, който се състои от голяма къща с форма на котка с котешка площадка до нея. Отделните конструкции, заедно с предложените модели, предназначени да вдъхновят креативността на децата, и безбройните конструкции, които построяват със собственото си въображение, са населени с емблематични фигури и същества от играта, включително Стив, Алекс, зомби, Creeper, котки и овце. Множество характеристики и функции от Minecraft, включително експлодиращ TNT, внасят допълнителен реализъм в епичния комплект за игра. За допълнително цифрово забавление строителите могат да мащабират и завъртат комплекти в 3D и да проследяват напредъка си с помощта на забавното, интуитивно приложение LEGO Builder.

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 605

 

 

 

 

Характеристики
Серия LEGO Minecraft
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.