БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Indiana Jones Храмът на златния идол 77015

Марка
LEGO
SKU
172928
319,00 лв.
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отпразнувайте „Индиана Джоунс“ от миналото с удовлетворяващо строителство, докато създавате емблематичната начална сцена от филма „Похитителите на изчезналия кивот“. Впечатляващият комплект от LEGO® „Храмът на златния идол“ за възрастни изглежда страхотно изложен на рафт и включва много интерактивни функции, включително Индиана Джоунс, който подскача из пещера и е преследван от масивна каменна топка.

Изживейте отново магията на филмите за Индиана Джоунс, докато конструирате и излагате на показ много детайлна и емблематична сцена от „Похитителите на изчезналия кивот“.

Готови ли сте да се насладите на малко филмова носталгия? Отдайте почит на Индиана Джоунс, докато конструирате и излагате на показ изключително детайлния комплект LEGO® Храмът на златния идол (77015). Потопете се в удовлетворяващо строителство, докато сглобявате вълнуващата начална сцена от „Похитителите на изчезналия кивот“, за да я изложите гордо на показ. Интерактивна филмова сцена с Индиана Джоунс Моделът за спомен LEGO Indiana Jones се предлага с 4 минифигури – Индиана Джоунс, Сатипо, Белок и воин от ховитосите – и е изпълнен с интерактивни функции. Моделът включва основа с 4 копчета, които можете да завъртите, за да спуснете и осветите идола, да съборите стена, да накарате Индиана Джоунс да скача из пещера, да спуснете врата капан и да видите как Инди е преследван от масивна каменна топка. Строителни комплекти, подхранващи въображението на възрастните Със строителните комплекти LEGO Indiana Jones възрастните си припомнят Индиана Джоунс и неговите приключения от началната сцена на първия филм от поредицата „Похитителите на изчезналия кивот“.

Подходящ за фенове над 18 год.

Брой части 1545

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.