БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO ICONS Птица кралско рибарче 10331

Марка
LEGO
SKU
178702
109,00 лв.
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Създайте поразителен експонат за вашия дом или офис със строителния комплект за украса за възрастни. Комплектът LEGO® Icons Птица кралско рибарче (10331) е страхотен подарък за любителите на птици и завладяващ проект за начинаещи и опитни строители с LEGO. Моделът на кралското рибарче изобразява птицата, известна със своето впечатляващо оперение и забележителни ловни способности, излизаща от водата с уловена риба. Водната сцена включва тръстики за конструиране и служи като стойка за показване. Позиционирайте главата и ноктите на птицата, за да създадете любимата си поза, преди да я изложите на показ, за да ѝ се наслаждават всички. Открийте място за релакс с вдъхновяващата гама от творчески строителни комплекти LEGO, предназначени специално за възрастни. Приложението LEGO Builder включва цифрова версия на инструкциите за построяване, включени в комплекта.

Подходящ за фенове над 18 год.

Брой части: 834

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.