БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Harry Potter Куидич сандък 76416

Марка
LEGO
SKU
170752
160,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Детето ще се радва да построи магическия LEGO® Harry Potter™ Куидич сандък (76416), която се отключва, за да разкрие игрално поле за куидич, знамена на домовете в Хогуортс и всичко необходимо за игра на куидич – самостоятелно или с 2 играчи. Герои с възможност за персонализиране Страхотен подарък за фенове на Хари Потър на възраст над 9 години, комплектът включва минифигури на Хари Потър, Драко Малфой, Седрик Дигъри и Чо Чан, плюс 10 допълнителни глави (6 различни цвята на кожата) и 10 допълнителни прически за създаване на уникални играчи. Кутията също така съдържа оборудване за организиране на 3 различни игри по куидич: стрелба с куофъла през обръча, изстрелване на блъджърите към бияча и хващане на златния снич. Когато играта приключи и купата на домовете бъде дадена, всичко се опакова в сандъка и децата могат да го вземат със себе си за игра в движение. Нов начин за конструиране Осигурете на вашето малко дете лесно и интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder. С него то може да мащабира и завърта 3D моделите, да записва комплекти и да проследява напредъка си.

Подходящ за деца над 9години.
Брой части: 599

 

Характеристики
Серия LEGO Harry Potter
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.