БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO GABBYS DOLLHOUSE Пекарски забавления 10785

Марка
LEGO
SKU
172281
21,98 лв.
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Присъединете се към Габи и Кейки в кухнята, за да изпечете торта! Смесете съставките в купата, след което я поставете във фурната с формата на сладка котка готвач. След това има гигантска торта, която трябва да украсите с вкусни лакомства. Кейки използва стълба, за да достигне високо. Когато приключите, завъртете горната част на тортата, за да се възхитите на креативността си в правенето на торта!

Феновете на сериала „Кукленската къща на Габи“ на възраст над 4 години ще се радват да се присъединят към Габи и Кейки за творческо правене на торта в кухнята на Габи.

Изненадайте фенове на „Кукленската къща на Габи“ на DreamWorks Animation с LEGO® Пекарски забавления (10785), включващ забавни герои и аксесоари за деца над 4 години. Творческо печене в кухнята на Габи Децата се присъединяват към Габи и Кейки в изпълнена с дейности кухня. Има машина за смесване и съставки като бита сметана, плодове и шоколад, плюс фурна с формата на котка готвач. Голямата многослойна торта има въртяща се горна част, която децата могат да украсят с вкусни лакомства, включително кръгчета глазура, плодове, шоколад и 2 златни звезди. С кутия за торта от начална тухличка децата скоро ще изпитат радостта от творческото конструиране. Когато играта за деня приключи, всички аксесоари се прибират в голямата торта до следващия път. В кутията има цветно ръководство с история в картинки, докато приложението LEGO Builder разполага с интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане. Забавление за цялото семейство Комплектите 4+ са идеалният начин възрастните да споделят забавлението по време на строителството с децата независимо дали са опитни фенове на LEGO, или използват тухлички на LEGO за първи път.

Подходящ за деца над 4 год.

Брой части: 58

Характеристики
Серия LEGO Gabby's Dollhouse
Възраст Над 4 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.