БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Gabby's Dollhouse Кукленската къща 10788

Марка
LEGO
SKU
172284
179,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Комплектът LEGO® Кукленската къща на Габи (10788) е изпълнен до покрива с дейности и забавления за деца над 4 години. Изненадайте фен на телевизионното шоу на DreamWorks Animation със собствена къща с 8 стаи.

Много неща за изследване на всеки етаж
Кукленската къща на Габи разполага с 8 цветни стаи, свързани с плъзгащ се асансьор. Всяка стая е изпълнена с дейности. Например, децата могат да пекат в кухнята, да използват пързалка в стаята за игри, да проявяват творчество в стаята по изобразително изкуство, да свирят на пиано в музикалната зала, да се поглезят в банята, да подремнат в спалнята или да се отправят към покрива за парти на въртящия се дансинг. Децата споделят приключенията си с 4-ма популярни герои от шоуто: Габи, Котка-панда, Кейки и Котка-русалка. Има ръководство за построяване с история в картини, а приложението LEGO Builder съдържа интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане. Голямата начална тухличка гарантира, че забавното конструиране ще започне веднага.

Забавление за цялото семейство
Комплектите 4+ са идеалният начин възрастните да споделят строителното забавление и играта и важни етапи от израстването с децата.

Подходящ за деца над 4 години.

Брой части: 498 бр.

Характеристики
Серия LEGO Gabby's Dollhouse
Възраст Над 4 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.