БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO DOTS Аксесоар за дреха - кръпка 41955

Марка
LEGO
SKU
154381
14,98 лв.
Промо период: 02.07.2024 - 15.07.2024
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Детето ви е запалено по занаятите и безкрайната мода? И двете му страсти могат да бъдат задоволени с този страхотен комплект LEGO® DOTS Кръпка (41955)! Този творчески комплект разполага с гъвкав фундамент 6 x 6, който може да бъде прикрепен към почти всяка тъкан, плюс над 90 цветни плочки за декориране. В кутията има вдъхновение и инструкции за модели, така че децата могат да прикрепят кръпката към дрехи, чанти, шапки или нещо друго, след което да създадат свой собствен уникален аксесоар, който да съответства на тяхното облекло или страст. Покажете своята индивидуалност Комплектите DOTS въвеждат децата в радостта от играта и творчеството с LEGO, докато изработват и украсяват различни комплекти. Всичко си пасва с тази гъвкава кръпка, защото магията и контролът са във въображението на детето. Комплектите DOTS са страхотна, неочаквана изненада или забавен подарък за рожден ден за креативни деца.

Подходящ за деца над 8 години. 

Брой части: 95

Характеристики
Серия LEGO DOTS
Възраст Над 8 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.