БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Жилищна сграда 60365

Марка
LEGO
SKU
170725
179,00 лв.
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Насладете се на чудесния живот в LEGO® City Жилищна сграда. Това място е страхотно! Разполага със смесен магазин, където можете да закупите стоки от първа необходимост и вкусни сладкиши, модерна всекидневна с диван и телевизор, добре оборудвана кухня, уютна спалня и баня с тоалетна и вана. Има дори открит басейн и тераса на покрива с барбекю и палмово дърво. Да тръгваме!

Комплект с отлично качество, включващ модерна жилищна сграда с детайлни стаи за игра с въображение, плюс скутер за придвижване, велосипед и 6 минифигури.

Първокласната LEGO® City Жилищна сграда (60365) за възраст 6+ разполага с модули на помещения, които могат да се комбинират и включват много интериорни детайли за игра с въображение, включително смесен магазин, всекидневна, кухня, спалня и баня с тоалетна и вана. Комплектът включва също скутер за придвижване, велосипед, 6 минифигури и плочка с пътища от LEGO за свързване с други комплекти от гамата LEGO City. Печатно и цифрово ръководство за построяване Приложението LEGO Builder направлява вашето малко дете в интуитивното строително приключение с инструменти, които му позволяват да мащабира и завърта 3D моделите, да проследява процеса на конструиране и да изследва и записва виртуални комплекти за игра. Игра без ограничения Комплектите LEGO City се предлагат с реалистични сгради, страхотни превозни средства и вдъхновяващи герои за безкрайна игра. Децата са свободни да изразяват своята креативност чрез въображаеми истории, които пресъздават реалния живот по забавен и вълнуващ начин.

Подходящ за деца над 6 год.

Брой части: 688

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.